Fenix Super Mat

Inovativan proizvod za dizajn interijera koji je razvila Arpa Industriale, a koji kombinira elegantna estetska rješenja sa najsuvremenijim tehnološkim svojstvima. Vanjska površina FENIX NTM®-a obuhvaća upotrebu nanotehnologije i okarakterizirana je kao nova generacija akrilne smole koja je stvrdnuta i očvršćena korištenjem procesa pomoću snopova elektrona, čime se otvaraju novi pristupi u području dizajna interijera.

FENIX NTM® – SUPER MAT NANOTEHNOLOŠKI MATERIJAL

Sa malom refleksijom svjetlosti, površina Fenix-a je ekstremno mat, bez otisaka prstiju i pruža jako ugodan i mek taktilni osjećaj. Zahvaljujući upotrebi nanotehnologije, termalno se ispravljaju bilo koje površinske mikro ogrebotine, kao što i samo ime sugerira.

FENIX NTM® je izrazito otporan na ogrebotine, abraziju, trljanje i suhu toplinu. Također ima otpornost na udarce, otapala koja sadrže kiselinu i sredstva za čišćenje koja se redovno koriste u kućanstvu. Značajno je smanjen prihvat bakterija za površinu čime ona postaje higijenska i laka za održavanje. Također odbija tekućinu i plijesan.

Upute za održavanje

Fenix površine najbolje se održavaju tzv. “Čarobnom krpicom” za čišćenje nečistoća:

UPUTE ZA UPOTREBU:

  1. Koristeći suhu krpicu obrišite površinu
  2. “Čarobna krpica” se može koristiti više puta, ali nakon nekoliko korištenja spužva će postati istrošena, tada je treba zamijeniti novom

Osim “čarobne krpice”, Elgrad u ponudi ima i Sredstvo za čišćenje radnih ploča oplemenjenih laminatom

UPUTE ZA UPOTREBU:

  • nanesite sredstvo direktno na radnu površinu
  • koristeći čistu suhu krpu obrišite površinu

Ne preporuča se koristiti uobičajena sredstva za čišćenje i otapala: industrijsko čistilo, aceton, benzin za čišćenje, itd. jer ostavljaju film na površini nakon sušenja.

Taj film je naročito vidljiv na jednobojnim i mat materijalima.

FENIX NTM®

Bezvremenski materijal, dizajniran da stimulira kreativnost dizajnera interijera
i industrijskog dizajna za njihove beskonačne dizajnerske priče